Liste med nyheder

Slagelse - Nyheder - Liste med nyheder

Ja tak til fjernvarme: Tilmeldingerne strømmede ind i påsken

Det kneb længe med manglende tilmeldinger til nyt fjernvarmeområde. Nu kan mere end 200 boligejere i Slagelse nordvest dog ånde lettet op. Fjernvarmen kommer i 2025.

Læs mere
Vandets dag 2024
22. marts er af FN udpeget som vandets dag. Men hvor vigtig er vand egentligt? 
Læs mere
Årets halmudbud er i gang
Vil du sælge dit halm til os? Hvert år afholder vi halmudbud, hvor du kan byde på at levere halm til vores halmvarmeværk.
Læs mere
Pressemeddelelse: Fjernvarmeudvidelse i Slagelse 2025-projekt

1. april udløber tilmeldingsfristen for fjernvarmeprojektet i nordvest. For at projektet skal blive til noget, kræver det at tilmeldingen når mindst 60%. Vi mangler fortsat nogle få, for at komme i mål.

Læs mere
Læs nyhedsbrev nr. 1 2024
Årets første nyhedsbrev er i dag udkommet.
Læs mere
Slagelse får nyt vandværk
Antvorskov Vandværk erstatter Valbygård Vandværk og står efter planen klar til august 2026.
Læs mere
Envafors pålagt at opsige serviceaftaler på gadelys i Slagelse
62 fællesveje, vejlaug og boligforeninger vil i løbet af februar 2024 modtage et brev fra Envafors om, at de servicekontrakter, de har indgået med Envafors om serviceringen af gadelys, opsiges.
Læs mere
Velkommen på det nye envafors.dk
Vi har i dag lanceret vores nye, fælles hjemmeside for hele Envafors på domænet envafors.dk, der er vores nye ansigt udadtil.
Læs mere
Gratis tilbud til boligejere skåner klimaet for flere hundrede ton C02
Mere end 1.700 boligejere i Slagelse Kommune har over de seneste 10 år haft besøg af en energirådgiver fra Energitjek Slagelse. Til stor gavn for både klimaet og boligejerne.
Læs mere
Ny aftale skal sikre rent vand og mere natur
120 millioner kroner er afsat over en 20-årig periode til skov- og naturprojektet, som er et resultat af et samarbejde indgået mellem Envafors i Slagelse, Naturstyrelsen og Slagelse Kommune.
Læs mere
Nyt regulativ for tømningsordningen i Slagelse Kommune træder i kraft 1. januar 2024

Byrådet i Slagelse godkendte i juni 2023 et nyt regulativ for tømningsordningen for hustanke i Slagelse Kommune gældende fra 1. januar 2024. I regulativet er det vedtaget, at tømning af samletanke og fedtudskillere tages ud af tømningsordningen. Det samme gør bundfældningstanke på ejendomme, der er tilsluttet det offentlige kloaknet.

Læs mere
Læs nyhedsbrev nr. 4 2023
Årets sidste nyhedsbrev er i dag udkommet.
Læs mere
Hvad har gebisser, patronhylstre, underbukser, kondomer, mobiltelefoner og tamponer til fælles?
Svaret er, at ingen af delene hører til i toilettet. D. 19. november markerer vi FN-mærkedagen, Verdens Toiletdag. 
Læs mere
Institut for Agroøkologi Flakkebjerg vinder Sydbank og Envafors’ Klima- og Miljøpris 2023
Årets Klima- og Miljøpris 2023 blev uddelt til Slagelse Erhvervs Award d. 10. november. Vinderen blev Institut for Agroøkologi Flakkebjerg, der har gjort sig særlig positiv bemærket takket være deres massive forskning i og bidrag til udviklingen af en mere bæredygtig landbrug.
Læs mere
Læs nyhedsbrev nr. 3 2023
I årets tredje nyhedsbrev kan du information om, hvordan du kan modtage lækagealarmer fra os, hvis vi mistænker, at du har en utæthed på dine vandinstallationer.
Læs mere
Stor fjernvarmepumpe på vej til Korsør
Envafors begynder snart etableringen af en stor varmepumpe i Korsør. Produktionsanlægget skal gøre fjernvarmen mindre afhængig af biomasse og udnytte den grønne strøm fra vedvarende energikilder, når strømmen er billigst.
Læs mere
Envafors fylder 1 år
Flere års drøftelser og forhandlinger kulminerede i maj 2022, da Envafors A/S – et fælles serviceselskab skabt i samarbejdet mellem NK-Forsyning og SK Forsyning – blev til. Et år er gået, og i anledningen af at Envafors 25. maj kunne fejre sit 1-års fødselsdag, er det nu tid til at give en foreløbig status for koncernens første år.
Læs mere
Sig velkommen til Envafors
Den 25. maj var en stor dag for os, fordi vi for første gang sagde goddag til vores nye fælles serviceselskab – Envafors. Samtidigt betyder det, at NK-Forsyning og SK Forsyning træder lidt i baggrunden.
Læs mere


Ældre nyheder >