Velkommen hos Envafors

Vi leverer energi, vand og håndterer spildevand og vejlys for vores kunder i Næstved og Slagelse Kommuner. I Slagelse arbejder vi desuden med varme og energihandel.

Nyheder fra Envafors
Verdens Miljødag 2024
5. juni markerer vi Verdens Miljødag. Dagen er til for at sætte fokus på nogle af de mange udfordringer miljøet står overfor. Men hvad kan præcis du gøre, for at spare miljøet?
Læs mere
Ny direktør i NK-Forsyning og Envafors
Den 1. juni 2024 tiltræder Anders Gjesing som ny administrerende direktør for NK-Forsyning A/S og datterselskaberne NK-Vand A/S, NK-Spildevand A/S og NKE-Elnet A/S og som direktør i det fælles forsyningsserviceselskab Envafors A/S, som NK-Forsyning ejer sammen med SK Forsyning.
Læs mere
Køreskole viger pladsen for ny varmepumpe
Fjernvarmen opfører ny 10MW-varmepumpe ved siden af kraftvarmeværket på Assensvej 5, hvor Vestsjællands Kørelærerforening i dag har deres manøvrebane. I stedet opføres en ny på den gamle cirkusplads. 
Læs mere
Ja tak til fjernvarme: Tilmeldingerne strømmede ind i påsken

Det kneb længe med manglende tilmeldinger til nyt fjernvarmeområde. Nu kan mere end 200 boligejere i Slagelse nordvest dog ånde lettet op. Fjernvarmen kommer i 2025.

Læs mere
Pressemeddelelse: Fjernvarmeudvidelse i Slagelse 2025-projekt

1. april udløber tilmeldingsfristen for fjernvarmeprojektet i nordvest. For at projektet skal blive til noget, kræver det at tilmeldingen når mindst 60%. Vi mangler fortsat nogle få, for at komme i mål.

Læs mere
Læs nyhedsbrev nr. 1 2024
Årets første nyhedsbrev er i dag udkommet.
Læs mere
Slagelse får nyt vandværk
Antvorskov Vandværk erstatter Valbygård Vandværk og står efter planen klar til august 2026.
Læs mere
Envafors pålagt at opsige serviceaftaler på gadelys i Slagelse
62 fællesveje, vejlaug og boligforeninger vil i løbet af februar 2024 modtage et brev fra Envafors om, at de servicekontrakter, de har indgået med Envafors om serviceringen af gadelys, opsiges.
Læs mere
Velkommen på det nye envafors.dk
Vi har i dag lanceret vores nye, fælles hjemmeside for hele Envafors på domænet envafors.dk, der er vores nye ansigt udadtil.
Læs mere
Gratis tilbud til boligejere skåner klimaet for flere hundrede ton C02
Mere end 1.700 boligejere i Slagelse Kommune har over de seneste 10 år haft besøg af en energirådgiver fra Energitjek Slagelse. Til stor gavn for både klimaet og boligejerne.
Læs mere
Ny aftale skal sikre rent vand og mere natur
120 millioner kroner er afsat over en 20-årig periode til skov- og naturprojektet, som er et resultat af et samarbejde indgået mellem Envafors i Slagelse, Naturstyrelsen og Slagelse Kommune.
Læs mere
Nyt regulativ for tømningsordningen i Slagelse Kommune træder i kraft 1. januar 2024

Byrådet i Slagelse godkendte i juni 2023 et nyt regulativ for tømningsordningen for hustanke i Slagelse Kommune gældende fra 1. januar 2024. I regulativet er det vedtaget, at tømning af samletanke og fedtudskillere tages ud af tømningsordningen. Det samme gør bundfældningstanke på ejendomme, der er tilsluttet det offentlige kloaknet.

Læs mere
Læs nyhedsbrev nr. 4 2023
Årets sidste nyhedsbrev er i dag udkommet.
Læs mere
Hvad har gebisser, patronhylstre, underbukser, kondomer, mobiltelefoner og tamponer til fælles?
Svaret er, at ingen af delene hører til i toilettet. D. 19. november markerer vi FN-mærkedagen, Verdens Toiletdag. 
Læs mere
Institut for Agroøkologi Flakkebjerg vinder Sydbank og Envafors’ Klima- og Miljøpris 2023
Årets Klima- og Miljøpris 2023 blev uddelt til Slagelse Erhvervs Award d. 10. november. Vinderen blev Institut for Agroøkologi Flakkebjerg, der har gjort sig særlig positiv bemærket takket være deres massive forskning i og bidrag til udviklingen af en mere bæredygtig landbrug.
Læs mere

Driftsstatus

Nytorv 17 i Slagelse
Fra: 14-06-24 kl. 05:01
Til: 19-06-24 kl. 07:00
Vi lukker for vandet i Slagelse Tirsdag den 18/6/2024. Det skyldes planlagt ledningsarbejde. Arbejdet foregår fra kl. 07:00 til ca. 10:00. Berørte adresser er: Nytorv 9-17.
Vi beklager ulejligheden.
Mvh. Envafors
Obelsvej 1 i Korsør
Fra: 14-06-24 kl. 06:01
Til: 19-06-24 kl. 08:00
Vi lukker for vandet i Korsør Tirsdag den 18/6/2024. Det skyldes planlagt ledningsarbejde. Arbejdet foregår fra kl. 08:00 til ca. 13:00. Berørte adresser er: Obelsvej 2-17, Strandvej 24-74.
Vi beklager ulejligheden.
Mvh. Envafors

Vis driftsforstyrrelser på kort Rapportér en fejl Tilmeld SMS-service

Der er ingen driftsforstyrrelser