Gravearbejder
Slagelse - Gravearbejder_old - Renovering af vandledninger i Slagelse midtby 2024

Renovering af vandledninger i Slagelse midtby 2024

22/02/2024

For at sikre drikkevandskvaliteten, reducere vandspildet samt mindske risikoen for vandbrud renoverer vi i løbet af 2024 ledningsnettet i dele af Slagelse midtby.

Forventet tidsplan:

Uge 10-16:

 • Nytorv 2-10 (lige numre)
 • Langes Gård 10-16 (lige numre)
 • Smedegade 2-10 (lige numre)

Uge 15-27:

 • Rådhuspladsen 2-8 (lige numre), 11
 • Torvegade 15-33 (ulige numre), 22-44 (lige numre)
 • Gørtlergade 1 og 4
 • Østerbro 30-38 (lige numre)
 • Møntmestergade 2-6 (lige numre)

Uge 31-41:

 • Smedegade 3-51 (ulige numre), 16-30 (lige numre)
 • Skolegade 2-4 (lige numre), 1-3 (ulige numre)
 • Gørtlergade 7-15 (ulige numre

Tidsplanen er vejledende og kan ændre sig undervejs.

Hvad betyder det for dig?

I forbindelse med renoveringen vil det være nødvendigt periodevis at lukke for vandet i dagtimerne – typisk mellem kl. 9 og 15. Forud for aflukningen vil vi informere om omfanget via vores sms-service. Vi vil bestræbe os på, at aflukningen bliver så kort som muligt for at begrænse generne. For at modtage varsler på forhånd via sms skal du sikre dig, at du er tilmeldt vores sms-service.

Misfarvet vand i hanen

Mens arbejdet foregår, er der risiko for, at vandet i rør og vandhaner bliver misfarvet, og der kan samle sig løsrevne partikler i de små sier i vandhanen.


Vandet kan blive rødligt eller hvidt og let brusende. Vandet er ikke farligt at drikke, men vi anbefaler, at du lader det kolde vand løbe, indtil det misfarvede vand er klart igen. Afmontér de små sier på vandhanerne og rengør dem, inden de monteres igen.

Den røde misfarvning skyldes aflejringer af f.eks. jern og mangan, der sidder på indersiden af rørene. Når vi lukker og åbner for vandet, kan disse aflejringer løsnes. Det hvide vand er blot luft i rørene.


Begge dele kan kun afhjælpes ved lade vandet løbe, til det forsvinder igen.


Se flere gode råd om, hvordan du børe forholde dig ift. aflukning af vandet.

Afspærring af arbejdsområder

Vi prioriterer sikkerhed højt, og der vil derfor blive opsat afspærringer ved arbejdsområderne. Afspærringerne kan påvirke trafikken og f.eks. begrænse parkeringsmulighederne. Vi bestræber os på at minimere generne og håber på din forståelse.

Vi er til rådighed

Opdager du/I noget, vi har overset, eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at tage en snak med entreprenørerne eller vores personale på stedet. Du kan også kontakte vores kundecenter eller sende en e-mail til vores vandafdeling i Slagelse på slagelse-vand@envafors.dk.


Vi beklager de gener, der kan opstå, og håber på jeres forståelse.

Kontaktpersoner

Projektleder:
Navn:
Nick Solheim
Firma:
Adresse:
Adresse 2:
Adresse 3:
Telefon: